Sportivii de la CSM Constanța se vor alătura competițiilor de elită în curând.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 189

Sursa foto:

0:00

Sportivii de la CSM Constanța se pregătesc pentru competiții importante

În perioada următoare, sportivii de la CSM Constanța se vor alinia la startul unor competiții de prestigiu. În weekend, handbaliștii vor readuce fanii în Sala Sporturilor, în cadrul primului meci european al baschetbalistelor de la CSM Constanța, campioanele României, care va avea loc marți seară, în FIBA EuroLeague Women. De asemenea, orașul va găzdui Campionatul Național de Box Feminin pentru cadete, junioare, tineret și senioare, la Complexul Sportiv „Tomis”, cu campioana europeană de tineret, Amalia Niță, în centrul atenției. Mult succes tuturor sportivilor! Hai, Constanța! Hai, România!

Handbal

Handbaliștii de la CSM Constanța revin în Sala Sporturilor cu gândul la o nouă victorie, după ce s-au impus în meciul de la Bacău. Aceștia se vor confrunta cu nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc în etapa a 3-a din Liga Zimbrilor, în fața propriilor suporteri. Meciul va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18.00, iar echipa promite un spectacol deosebit, așteptând un număr mare de susținători în tribune. Partida va putea fi urmărită în direct pe aplicația CSM Constanța, pe YouTube și pe site-ul oficial.

Handbal Tineret

CSM Constanța va debuta în noul sezon al Campionatului Național de Handbal Masculin Tineret cu un meci pe terenul lui CS Dinamo București. Echipa noastră face parte din Seria B, alături de alte echipe din București, precum Dinamo, Steaua și CSM București, precum și din Chiajna, Pitești, Buzău, Focșani și Vaslui. Fiecare echipă va avea o etapă de pauză, astfel că vor fi 9 etape în turul competiției, desfășurate între septembrie și decembrie. Meciul de debut se va desfășura duminică, 15 septembrie, de la ora 10.00, în Sala Dinamo.

Baschet feminin

Echipa feminină de baschet CSM Constanța va debuta în EuroLeague Women. După un sezon de succes în care a obținut titlul de campioană națională și a câștigat Cupa României, CSM Constanța își va testa forțele împotriva echipelor din EuroLeague Women Basketball. Marți, 17 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor, va avea loc primul meci din această competiție, o premieră pentru Constanța. CSM Constanța, antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, se va confrunta cu Casademont Zaragoza, una dintre cele mai puternice echipe din Spania. Se așteaptă o sală plină pentru acest meci important! Intrarea este liberă!

Baschet masculin

După o perioadă de pregătire la Brașov, echipa masculină antrenată de Dan Fleșeriu și Octavian Boian va disputa ultimele meciuri de pregătire înainte de debutul sezonului. CSM Constanța va participa la un turneu amical în Bulgaria, alături de alte trei echipe: FC Argeș Pitești, BC Beroe Stara Zagora și Spartak Pleven. Turneul se va desfășura în sistem Final Four în perioada 14-15 septembrie, cu meciurile semifinale urmate de finala programată duminică.

Întrecerile Campionatului Național de Box Feminin la Constanța

Campionatul Național de Box Feminin se va desfășura în perioada 16-22 septembrie, în Complexul Sportiv „Flămânda” din Constanța, la Sala „Tomis”. Această competiție este organizată de CSM Constanța în parteneriat cu Federația Română de Box și include categorii de box pentru cadete, junioare, tineret și senioare.

Finalele competiției sunt programate pentru duminică, 22 septembrie, iar spectatorii vor avea acces gratuit pe parcursul întregii competiții.

Reprezentantele CSM Constanța care vor urca în ring sunt Amalia Niță (tineret, categoria 75 kg), Ionela Dorina Șoacăț (junioare, categoria 54 kg), Melisa Orazacai (junioare, categoria 50 kg) și Alina Cristiana Șoacăț (cadete, categoria 44 kg). Melisa Orazacai și Ionela Dorina Șoacăț au obținut medalii de bronz la Cupa României, competiție desfășurată în luna iulie la Craiova. Pentru Amalia Niță, aceasta reprezintă o etapă de pregătire înainte de Campionatul Mondial, programat la sfârșitul lunii viitoare.

Pugilistele de la CSM Constanța sunt antrenate de Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu. Succes tuturor participanților!

Distribuie acest articol