Nill’s Furniture Design lansează un nou magazin de mobilă în Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 149

Sursa foto:

0:00

Nill’s Furniture Design își deschide magazinul în Constanța

Azi, 14 septembrie, Nill’s Furniture Design își deschide porțile pentru pasionații de design interior din Constanța. Noua locație se află pe strada general de brigadă Ion Eremia nr. 7 și promite să ofere o gamă variată de produse de mobilier.

În cadrul evenimentului de deschidere, DJ Dan Stanciu, cunoscut ca resident Yuva Vama Veche, va anima atmosfera, contribuind la crearea unei experiențe unice pentru vizitatori.

Despre Nills Furniture SRL

Nills Furniture SRL este o societate care are ca asociați fondatori o companie din Turcia, specializată în comerțul cu mobilă, covoare și articole de iluminat, sub brandul Nill’s Furniture Design. Această companie turcească, cunoscută sub numele de Nesli Mobilya Koltuk Orman Urunleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi, are sediul în Inegol, Bursa. Reprezentantul acesteia este Fatih Ortakci, în timp ce societatea din Constanța este reprezentată de Alexandru-Cosmin Andrei.

Informații oficiale

Înființarea firmei Nills Furniture SRL a fost oficializată prin publicarea informațiilor în Monitorul Oficial, partea a IV-a, numărul 2041, pe data de 5 mai 2023.

Distribuie acest articol