Trofeul Autism 24H, obținut pentru a cincea oară de jandarmul Sorin Andrici din Tulcea.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 134

Sursa foto:

0:00

Trofeul Autism 24H adus la Tulcea de jandarmul Sorin Andrici

În acest sfârșit de săptămână, jandarmul Sorin Andrici a reușit să aducă trofeul la Tulcea pentru al cincilea an consecutiv, înregistrând un succes remarcabil alături de echipa sa de ultramaraton, Spartanii Angelo. Aceștia s-au clasat pe locul I în cadrul competiției Autism 24H.

Echipa de ultramaraton a jandarmului tulcean a acumulat un total impresionant de 1834 km parcurși pe nisip, într-un interval de 24 de ore, pe plaja din stațiunea Mamaia. Competiția a reunit 99 de echipe, toate luptându-se pentru a obține trofeul Autism 24H.

Provocările cursei

„A fost o cursă dificilă, ultramaratonul pe nisip este extrem de solicitant pe parcursul celor 24 de ore! Am avut parte de condiții de caniculă, dar am fost „răcoriți” de un cod portocaliu de furtuni. A fost ploaie, și vânt, dar aceste obstacole nu ne-au oprit! Vântul a suflat puternic, iar nisipul ne-a „biciuit” fără milă! Competiția a fost acerbă, iar echipele concurente se luptau pentru locul întâi! Au fost 100 de echipe, cu un total de 1200 de alergători! Echipa mea, Spartanii Angelo, s-a impus cu un total de 1834,5 km, iar pe locul 2 s-a clasat echipa IPA Regiunea Galați, cu 1785 km! Doresc să felicit fiecare alergător, toți sunt sportivi excepționali, și am alergat în scop caritabil, sprijinind copiii cu autism! Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au donat pentru acești copii! Reprezint Jandarmeria Tulcea!” a declarat Sorin Andrici.

Un nou ultramaraton în palmares

În cadrul acestui eveniment, jandarmul a alergat 177 km, marcând astfel al șaselea ultramaraton din acest an. Autism 24H este un eveniment caritabil, aflat la a IX-a ediție, dedicat susținerii și promovării cauzei copiilor cu autism.

Distribuie acest articol