Schimbări în structura capitalului unei companii cu un asociat din Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 111

Sursa foto:

0:00

Adunarea Generală a Asociaților VDC Food Consulting SRL

Pe 15 iulie 2024, a avut loc Adunarea Generală a Asociaților VDC Food Consulting SRL, unde au participat ca asociați Necula Ani-Cristina, Ștefan Virgil și Cotoc Decebal-Victor.

În cadrul întâlnirii, s-a decis cesionarea a 33 de părți sociale, evaluându-se la 3.300 de lei, reprezentând 33% din capitalul societății, de către Cotoc Decebal-Victor către Necula Ani-Cristina și Ștefan Virgil.

Astfel, Necula Ani-Cristina va primi 17 părți sociale, în valoare de 1.700 de lei (17% din capitalul social), iar Ștefan Virgil va primi 16 părți sociale, evaluându-se la 1.600 de lei (16% din capitalul social).

După finalizarea cesiunii, Necula Ani-Cristina va deține 51 de părți sociale, în valoare totală de 5.100 de lei, ceea ce reprezintă 51% din capitalul firmei, în timp ce Ștefan Virgil va avea 49 de părți sociale, evaluându-se la 4.900 de lei, adică 49% din capital.

Decizia Adunării Generale a Asociaților a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 4158 pe 12 septembrie 2024.

Informații despre VDC Food Consulting SRL

Conform datelor disponibile, VDC Food Consulting SRL a fost înființată în acest an, având sediul în sectorul 1 din București, cu activitate principală în intermedierea comerțului cu produse alimentare, băuturi și tutun.

În plus, Necula Ani-Cristina este asociată și în alte firme, printre care Colaborations A.C. SRL, Nec Army SRL, Nec Fresh SRL, V&C Noir Development SRL și IMO Strategic SRL.

De asemenea, Ștefan Virgil este asociat în Unic Met Company SRL, Gydovy Trade SRL și V&C Noir Development SRL.

Administratorul VDC Food Consulting SRL este Necula Ani-Cristina.

Distribuie acest articol