Individ reținut pentru înșelăciune repetată și agresiune: promitea instalarea de termopane.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 17

0:00 Reținere pentru un bărbat din Tecuci acuzat de înșelăciune Pe data de 29 iulie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tecuci au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 48 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune continuată și lovire sau alte violențe. Detalii despre infracțiuni […]

0:00

Reținere pentru un bărbat din Tecuci acuzat de înșelăciune

Pe data de 29 iulie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tecuci au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 48 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune continuată și lovire sau alte violențe.

Detalii despre infracțiuni

Conform probatoriului administrat, în intervalul iunie 2022 – noiembrie 2023, bărbatul ar fi indus în eroare trei persoane: două din municipiul Tecuci și una din satul Toflea, comuna Brăhășești, precum și o persoană din localitatea Cudalbi. Acesta le-ar fi convins să-i ofere diverse sume de bani, fie ca avans, fie ca plată integrală, pentru lucrări de confecționare și montare a tâmplăriei din PVC, servicii pe care, ulterior, nu le-a mai executat.

Valoarea prejudiciului și agresiunea fizică

Prejudiciul total cauzat de bărbat este estimat la aproximativ 6.550 de lei. De asemenea, se menționează că, în urma solicitării uneia dintre victime de a-i restitui banii sau de a-i presta serviciile contractate, bărbatul ar fi recurs la agresiuni fizice împotriva acesteia.

Următorii pași legali

La data de 30 iulie 2024, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, unde se va propune luarea unei măsuri preventive în acest caz.

Distribuie acest articol