O firmă condusă de un fost primar din Constanța a contestat o licitație a UAT Medgidia, având ca obiect contractul pentru pachetul alimentar destinat elevilor de la școala Spiru Haret.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 137

Sursa foto:

0:00

Achiziție pentru Pachete Alimentare în Medgidia

Municipiul Medgidia a inițiat în luna iulie o procedură de achiziție pentru servicii de preparare și livrare zilnică a pachetelor alimentare, în cadrul Programului național „Masă sănătoasă”. Această decizie a fost luată având în vedere că la Școala Gimnazială „Spiru Haret” nu există o cantină sau spații adecvate pentru servirea mesei, astfel încât s-a optat pentru furnizarea de pachete alimentare.

Valoarea estimată a contractului este de 284.174,31 lei, fără TVA. Operatorul care va câștiga licitația se va angaja să ofere zilnic pachete alimentare pentru un număr de 295 de elevi din învățământul preșcolar, primar și gimnazial, pe o perioadă de 70 de zile în care se desfășoară cursurile, adică între 9 septembrie și 31 decembrie 2024. Criteriul de atribuire a contractului va fi cel mai bun raport calitate-preț.

Contestații și Proceduri

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost 6 august 2024, iar deschiderea acestora a avut loc în aceeași zi. Pe 26 august, o firmă participantă a depus o contestație la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, unde s-a înregistrat dosarul cu numărul 2.932, care este în prezent în analiză la Completul C7.

Firma care a contestat rezultatul este Dobre și Fiii Servicii SRL, care este administrată de Magdalena Cristina Piuaru, împreună cu tatăl ei, Mircea Dobre, fost viceprimar al municipiului Constanța.

Despre Dobre și Fiii Servicii SRL

Dobre și Fiii Servicii SRL a fost înființată în 2004 și își desfășoară activitatea în domeniul hotelăriei și al altor facilități de cazare. În anul 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.985.572 lei, cu un profit de 334.340 lei și 11 angajați. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 7,75%.

Sediul social al firmei se află în municipiul Constanța, pe strada Interioară, și există un punct de lucru pe Bulevardul Ferdinand, unde se află și hotelul cu același nume. Magdalena Cristina Piuaru este unic asociat și administrator al companiei, alături de tatăl său, Mircea Dobre, care a mai avut funcții de consilier local și președinte al Comisiei de buget-finanțe din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța.

Informații despre Mircea Dobre și afacerile sale

Mircea Dobre este asociat în mai multe firme, printre care Dobre&Fiii SRL, Geomir International SRL și Magsidrag SRL. De asemenea, acesta a fost implicat și în M.G. Tour SRL, alături de fosta sa soție, Georgeta Dobre.

Despre firma Dobre&Fiii SRL

Compania a fost fondată în 1991, având sediul în stațiunea Mamaia, din municipiul Constanța. Dobre&Fiii SRL administrează hotelul Dunărea, situat în această stațiune turistică.

Aspecte legale referitoare la activitatea jurnalistică

Conform Legii 190 din 2018, articolul 7, activitatea jurnalistică beneficiază de exonerări de la anumite prevederi ale Regulamentului GDPR, cu condiția de a se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Surse de informație

Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public și provind din surse publice accesibile. Documentarea a inclus și date disponibile pe platforma termene.ro.

Distribuie acest articol