Substanțe interzise și consum de alcool la volan în Constanța și Medgidia!

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 123

Sursa foto:

0:00

Intervenții ale Poliției în Constanța pentru Conducere Sub Influența Substanțelor Interzise

Pe 15 septembrie 2024, polițiștii din Constanța au avut două intervenții semnificative legate de conducerea sub influența substanțelor interzise și a alcoolului.

Incidentul de la Medgidia

În seara acelei zile, în jurul orei 21:00, un tânăr de 19 ani a fost oprit de agenții Poliției Municipiului Medgidia pe bulevardul Independenței. Testarea cu aparatul specific a relevat indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive, însă testul etilotest a indicat un rezultat negativ. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

Incidentul de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu

În aceeași zi, la aproximativ ora 15:30, polițiștii de la Secția 2 din Constanța au identificat un bărbat de 51 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, având o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, el a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a confirmat prezența alcoolului. Ca și în cazul anterior, bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru a se stabili cu exactitate nivelul de alcool din sânge.

Cercetări în Curs

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele fiecărui incident.

Distribuie acest articol