DIICOT solicită extinderea arestului pentru Dana Marijuana la Tribunalul din Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 182

Sursa foto:

0:00

Tribunalul Constanța analizează prelungirea arestului preventiv pentru Dana Marijuana

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Constanța se va pronunța cu privire la propunerea de prelungire a măsurii arestului preventiv pentru fosta cântăreață Dana Marijuana, cunoscută sub numele real Daniela Elena Coteanu. Aceasta a fost arestată în urmă cu aproximativ o lună, după ce a fost prinsă conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Inițial, Dana Marijuana a fost reținută împreună cu alte două persoane, ulterior fiind emis un mandat de arestare. Acest mandat urmează să expire în curând, motiv pentru care procurorii DIICOT au solicitat prelungirea măsurii preventive.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, incidentul a avut loc pe 22 august, în jurul orei 02:25, când polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au oprit o femeie de 44 de ani, care conducea un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu un aparat special, au fost găsite indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive. Femeia a fost dusă la o unitate medicală pentru recolta de probe biologice, în vederea confirmării consumului de substanțe interzise. Cercetările în acest caz sunt în continuare efectuate de poliție.

Dana Marijuana locuiește în zonă, într-o rulotă, unde s-a mutat de ceva timp. Aceasta nu este la prima abatere legată de consumul de substanțe interzise.

Distribuie acest articol