Ordin de protecție împotriva bărbatului care a atacat-o pe fosta parteneră la locul de muncă, incidentul având la bază o dispută financiară.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 188

Sursa foto:

0:00

Arestare preventivă pentru tentativă de omor

Ghiță Viorel Stoica a fost arestat preventiv pe 8 septembrie, fiind acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Incidentul a avut loc pe 7 septembrie, când Stoica și-a înjunghiat fosta concubină într-un magazin din zona Cireșica, motivul invocat fiind că aceasta i-ar fi furat suma de 4.000 de lei.

Detalii ale incidentului

Polițiștii din cadrul Secției 2 au fost alertați în jurul orei 14:15, în legătură cu o agresiune fizică asupra unei femei angajate în magazin. Conform informațiilor, Stoica a folosit un obiect tăietor pentru a o agresa, după care a părăsit locul faptei. Oamenii legii au ajuns rapid la fața locului și au confirmat cele relatate de martori.

Intervenția poliției

După ce s-a stabilit că bărbatul a părăsit locul incidentului și s-a închis în locuința sa având asupra sa obiectul folosit la agresiune, polițiștii au intervenit, utilizând forța pentru a pătrunde în imobil. Stoica a fost imobilizat și dus la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor, iar cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Rețineri și acuzații

În urma analizării probelor, Stoica a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 8 septembrie a fost arestat. Ancheta a relevat că, în acea zi, bărbatul s-a deplasat la locul de muncă al fostei sale concubine, unde a agresat-o fizic, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și înjunghiind-o de două ori în zona lombară. Vătămările suferite de victimă au fost evaluate de medicul legist la 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

Contextul relației

Stoica și victima au avut o relație de concubinaj de aproximativ patru luni. Disputa a izbucnit după ce bărbatul a constatat lipsa sumei de 4.000 de lei din șifonier și a contactat-o pe fosta concubină, care nu a recunoscut că ar fi luat banii. Aceasta escaladare a condus la agresiune.

Ordin de protecție

În plus, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție, valabil patru luni, pentru a asigura siguranța victimei după incidentul violent.

Distribuie acest articol