Polițiștii din Constanța, din nou în apropierea instituțiilor de învățământ

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 115

Sursa foto:

0:00

Poliția din Constanța promovează comportamentul responsabil în rândul tinerilor

Pe 17 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat activități educative destinate elevilor, axate pe promovarea unui comportament responsabil în societate.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța, agenții au intervenit atât în sprijinul celor mici, ajutându-i să traverseze strada în siguranță și învățându-i regulile de circulație, cât și în discuții cu adolescenții despre subiecte importante precum violența, consumul de droguri și efectele acestora. De asemenea, s-au abordat teme legate de bullying, oferind tinerilor sugestii despre cum pot contribui la siguranța colegilor lor.

Prezența poliției în unitățile de învățământ

Odată cu debutul anului școlar, polițiștii își intensifică activitățile în apropierea și în interiorul unităților de învățământ, având ca scop principal asigurarea unui mediu sigur pentru elevi. Inițiativele de acest tip sunt menite să educe tinerii în ceea ce privește comportamentele responsabile și să îi protejeze de riscurile cu care se pot confrunta în timpul școlii.

Distribuie acest articol