Chelaru: Fac apel către toți cetățenii din Năvodari care sunt interesați de implementarea transportului metropolitan să completeze un chestionar online.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 178

Sursa foto:

0:00

Introducerea transportului public metropolitan între Constanța și Năvodari

Implementarea transportului public metropolitan care va lega Constanța de Năvodari prin intermediul autobuzelor CT Bus se află în stadiul final de pregătire. În această perioadă, experții efectuează studii de trafic pentru a aduna informațiile necesare stabilirii stațiilor, traseelor și frecvenței de circulație a autobuzelor.

Apel către cetățeni

Primarul Florin Chelaru a lansat un apel către toți locuitorii orașului Năvodari, invitându-i să participe la un chestionar online destinat celor interesați de introducerea transportului metropolitan. Acest chestionar se concentrează pe mobilitatea din zona metropolitană Constanța.

Confidențialitate garantată

Este important de menționat că în cadrul chestionarului nu vor fi solicitate sau stocate date cu caracter personal referitoare la identitatea respondenților. De asemenea, pentru cei care preferă varianta clasică, chestionarul este disponibil și în format tipărit la sediul Primăriei, iar completarea și returnarea acestuia sunt apreciate pentru centralizarea informațiilor.

Primarul Florin Chelaru a mulțumit cetățenilor pentru interesul manifestat și le-a dorit o zi plăcută.

Distribuie acest articol