Spectacolul „Artă”, realizat de Teatrul Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” din București, pe scena SEAS.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 14

0:00 Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului: „Arta” pe scena Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra” Săptămâna aceasta, în cadrul celei de-a treia ediții a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS), a avut loc producția „Arta”, prezentată de Teatrul Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” din București. Această piesă, bazată pe un text scris de Yasmina Reza, a fost regizată […]

0:00

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului: „Arta” pe scena Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”

Săptămâna aceasta, în cadrul celei de-a treia ediții a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS), a avut loc producția „Arta”, prezentată de Teatrul Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” din București. Această piesă, bazată pe un text scris de Yasmina Reza, a fost regizată de Cristi Juncu.

Publicul a fost din nou încântat de interpretările excepționale ale actrițelor Lena Dermeșgiu și Monica Cătălău, care au reușit să transmită profunditatea poveștii. Aprecierea noastră se îndreaptă către ele pentru contribuția lor remarcabilă.

O surpriză plăcută a serii a fost prezența caricaturistului Adrian Tresteian, artist care a interacționat cu spectatorii cu deficiențe de auz, realizându-le portrete rapid, înainte de începerea spectacolului.

Următoarele spectacole

Stagiunea continuă, iar joi seara, 1 august, publicul este invitat din nou la teatru, unde va avea loc reprezentația „Logodna relativă” la Grădina Tomis.L.M.

Distribuie acest articol