Un avocat renumit și-a agresat fosta parteneră într-un mod extrem. A fost arestat și transportat la o unitate de psihiatrie într-o stare precară.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 115

Sursa foto:

0:00

Agresiune violentă într-un hotel din Iași

Scene înfiorătoare au avut loc marți, 17 septembrie 2024, într-un hotel din Iași, unde Gabriela B., o femeie de 34 de ani, a fost aproape ucisă de fostul ei partener, avocatul Dinu Șerban. Bărbatul a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, iar Gabriela a fost transportată de urgență la spital, având nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Un incident nefericit

În seara respectivă, Gabriela a fost agresată brutal de Dinu Șerban, cu care a avut o relație în trecut. Cei doi păstraseră o legătură ocazională, iar avocatul a venit la hotel sub pretextul de a petrece timp împreună și a consuma o bere. Însă, lucrurile au escaladat rapid, Dinu interpretând greșit intențiile femeii și încercând să o abuzeze sexual. Când Gabriela s-a opus, agresorul a devenit extrem de violent și a început să o lovească.

„Ea a avut o relație cu avocatul Dinu Șerban, în urmă cu mai mulți ani. Au mai vorbit la telefon, dar ea nu a lăsat de înțeles că ar putea exista o relație intimă între ei. Marți, în jurul orei 22:00-23:00, Dinu Șerban a spus că vine la ea în cameră, sub pretextul de a bea o bere. A încercat să o violeze, aproape a omorât-o în bătaie”, a declarat mama victimei, Luminița B.

Intervenția autorităților

Agresiunea a fost oprită după ce personalul hotelului, alertat de zgomote, a chemat poliția și ambulanța. Gabriela a fost dusă de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, unde a fost diagnosticată cu multiple traumatisme, inclusiv un hematom subdural și leziuni severe la față. Ulterior, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament medical specializat.

Starea agresorului

Avocatul Dinu Șerban a fost prins de polițiști aproape dezbrăcat și transportat la Spitalul de Psihiatrie „Socola” pentru evaluare, având un comportament considerat agresiv. Familia Gabrielei este profund afectată de acest incident violent și dorește ca agresorul să fie tras la răspundere pentru tentativa de omor.

Investigații în curs

Poliția a confirmat că a fost sesizată în legătură cu agresiunea, precizând că între cei doi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul a agresat-o pe femeie. Deși Gabriela s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, cercetările continuă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și pentru a lua măsuri legale corespunzătoare.

Cercetări în curs împotriva unui avocat din Iași

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au anunțat că un avocat se află sub investigație în trei dosare distincte. În primul, acesta este acuzat de tentativă de omor, iar în al doilea, de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Aceste acuzații subliniază gravitatea situației în care se află avocatul, iar autoritățile continuă să adune probe și informații relevante pentru a clarifica circumstanțele fiecărui caz în parte.

Distribuie acest articol