Pompierii lucrează în schimburi pentru restabilirea normalității în județele Galați afectate de inundații.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 129

Sursa foto:

0:00

Drumul spre normalitate în județul Galați după inundații

În ciuda faptului că cele mai dificile momente au trecut și apele s-au retras, localitățile afectate de inundații din județul Galați se confruntă cu un parcurs lung până la restabilirea condițiilor normale. Începând din prima zi de intervenție, salvatorii au fost înlocuiți cu echipe noi, care au preluat misiunile de ajutor.

Aproximativ 1000 de salvatori din unitățile subordonate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) sunt activi în 12 localități din Galați, inclusiv Pechea, Cuza Vodă, Slobozia Conachi, Costache Negri, Cudalbi, Vameș, Băneasa, Valea Mărului – Mândrești, Măcișeni, Corni, Urlești și Frumușița.

Odată cu sosirea noilor echipe joi seara, sectoarele de intervenție au fost preluate rapid, iar vineri dimineața, salvatorii au reluat activitățile specifice pentru a contribui la restabilirea normalității în zonele afectate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență monitorizează continuu situația, asigurându-se că toate măsurile necesare sunt puse în aplicare eficient pentru gestionarea misiunilor în regiunile afectate.

Distribuie acest articol