Programul Teatrului „Căluţul de Mare” din Constanța pentru perioada următoare. Ce spectacole vor avea loc

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 167

Sursa foto:

0:00

Programul Teatrului „Căluțul de Mare” în perioada 23–29 Septembrie 2024

Teatrul „Căluțul de Mare” anunță programul pentru săptămâna 23-29 septembrie 2024, aducând în fața publicului o serie de spectacole dedicate atât celor mici, cât și tinerilor.

Marți, 24 Septembrie 2024, ora 10:00 – Grup organizat

„Fata Babei și Fata Moșneagului”, adaptare după Ion Creangă, va fi pus în scenă sub regia lui Daniel Stanciu. Scenografia este realizată de Delia Cornelia Ioaniu, iar muzica este compusă de Dan Bălan. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste între 3 și 10 ani, având în distribuție nume precum Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu.

Miercuri, 25 Septembrie 2024, ora 10:00 – Grup organizat

Repriza spectacolului „Fata Babei și Fata Moșneagului” va avea loc din nou, cu aceeași echipă artistică, regia lui Daniel Stanciu, scenografia Deliei Cornelia Ioaniu și muzica lui Dan Bălan. Această producție este destinată copiilor cu vârste între 3 și 10 ani.

Sâmbătă, 28 Septembrie 2024, ora 18:30

Teatrul „Căluțul de Mare” va susține un spectacol în deplasare la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret „Imaginarium”, 2024. Spectacolul „Nuntă, caut mire și mireasă”, destinat tinerilor cu vârste de 12+/14+, este adaptat după un text de Sergiu Bucur, bazat pe o idee a lui Arkadi Arkanov și Grigori Gorin. Regia artistică este semnată de Aurel Palade, scenografia de Elena Cozlovschi, iar muzica de Vlad Crețu. Distribuția este formată din Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan.

Duminică, 29 Septembrie 2024, ora 10:30

Ultimul spectacol al săptămânii va fi „Cei Trei Purceluși”, adaptare după J.O. Halliwell-Phillips, regizat de Gheorghe Balint. Muzica este compusă de Dan Bălan, iar decorurile sunt realizate de Adrian Drăguț. Acest spectacol se adresează copiilor cu vârste între 3 și 10 ani, având în distribuție pe Arina Cojocaru, Cristian Mitescu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan și Tiberiu Roșu.

Teatrul „Căluțul de Mare” invită publicul să se bucure de aceste spectacole pline de creativitate și imaginație, promițând momente de neuitat pentru întreaga familie.

Distribuie acest articol