Universitatea „Ovidius” din Constanța participă la conferința EAIE 2024 în Franța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 178

Sursa foto:

0:00

Participarea Universității „Ovidius” din Constanța la Conferința EAIE 2024

Universitatea „Ovidius” din Constanța va fi prezentă, în perioada 17-20 septembrie 2024, la cea de-a XXXIV-a ediție a conferinței anuale organizate de European Association for International Education (EAIE), care se va desfășura la Toulouse, în Franța. Delegația universității este formată din prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pentru Strategia de internaționalizare, prof. univ. dr. Cristina Duhnea, coordonator instituțional Erasmus Plus, și Bianca-Emilia Anghel, secretar al Serviciului Erasmus Plus.

Oportunități de colaborare și networking

„Conferința din acest an reunește peste 7.000 de participanți din întreaga lume, oferindu-ne ocazia de a participa la o serie de sesiuni tematice și activități de networking care facilitează dezvoltarea colaborărilor în educație și cercetare”, a declarat prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță.

Obiectivele dialogurilor internaționale

Prof. univ. dr. Cristina Duhnea a menționat că printre rezultatele așteptate în urma dialogurilor purtate cu partenerii internaționali se numără încheierea de noi acorduri inter-instituționale pentru mobilitățile Erasmus Plus, precum și inițierea unor proiecte comune.

Proiectul NODENS și finanțarea acestei participări

Participarea la conferința EAIE este parte integrantă a proiectului „Noi dimensiuni ale extinderii strategiei de internaționalizare în vederea creșterii vizibilității Universității Ovidius din Constanța la nivel internațional” (NODENS), cod CNFIS-FDI-2024-F-0473. Acest proiect are o valoare totală de 428.000 lei și este unul dintre cele finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

Distribuie acest articol