Trei bărbați au fost reținuți pentru furt calificat. Informații de la poliție.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 168

Sursa foto:

0:00

Reținuți pentru furt calificat în Constanța

Pe 19 septembrie 2024, polițiștii de la Poliția Municipiului Constanța, prin intermediul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, au reținut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbați, în urma coordonării cu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Aceștia sunt suspectați de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Investigarea a relevat că, în intervalul 17-18 septembrie 2024, bărbații ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale ce oferă servicii de televiziune, telefonie și internet, de unde au sustras mai multe role de cabluri electrice. Ulterior, aceștia ar fi extras cuprul din cabluri și l-ar fi vândut la un centru de reciclare a deșeurilor. Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 98.000 de lei.

După reținere, suspecții au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. La data de 20 septembrie 2024, aceștia vor fi prezentați procurorului de caz, cu propunerea legală corespunzătoare.

Distribuie acest articol