Chelaru: Am întâlniri săptămânale cu constructorul la Școala nr. 3 pentru a evalua progresul lucrărilor.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 188

Sursa foto:

0:00

Năvodari se pregătește pentru cea mai modernă școală din județul Constanța

Orașul Năvodari va beneficia în curând de o nouă instituție de învățământ, cea mai modernă din județul Constanța. Finalizarea proiectului și mutarea elevilor în noua școală sunt preconizate pentru primăvara anului viitor.

Primarul Florin Chelaru a declarat că se desfășoară săptămânal întâlniri de lucru cu constructorul pentru a monitoriza progresul lucrărilor la noua Școală nr. 3. În prezent, echipele de muncitori se ocupă de realizarea pardoselilor, aplicarea gresiei și amenajarea sălilor de clasă pentru instalarea covorului PVC.

La începutul lunii septembrie, edilul a avut o întâlnire cu conducerea Școlii nr. 3, unde s-au discutat aspecte legate de noul an școlar și mutarea unității de învățământ în noul sediu situat pe strada Pescărușului. În acest moment, peste 30 de muncitori lucrează la amenajările interioare, iar stadiul general al proiectului a ajuns la 80%.

Întârzierile în realizarea acestui proiect au fost cauzate de dificultăți în asigurarea finanțării din partea Ministerului Fondurilor Europene. Primarul a subliniat că își dorește ca toți elevii să beneficieze de condiții optime de învățare, menționând că noua Școală nr. 3 va răspunde așteptărilor comunității, fiind prima instituție de acest tip construită în Năvodari în ultimele 30 de ani.

Distribuie acest articol