Societatea Edidan Business, recent înființată în Năvodari, județul Constanța, își desfășoară activitatea în domeniul specificat.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 173

Sursa foto:

0:00

Autorizarea unei noi societăți comerciale în Năvodari

În urma cererii numărul 78492, depusă pe data de 15 iulie 2024, și având la bază documentele justificative, a fost aprobată constituirea, înmatricularea și înregistrarea firmei EDIDAN BUSINESS – S.R.L.

Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial, noua societate își va desfășura activitatea la sediul social situat în orașul Năvodari, pe strada D21, în județul Constanța. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de lucrările de construcție a clădirilor atât rezidențiale, cât și nerezidențiale.

Capitalul social al EDIDAN BUSINESS – S.R.L. este de 200 lei, structurat în 20 de părți sociale, fiecare având o valoare de 10 lei. Munteanu Eduard este fondatorul și administratorul societății, care va funcționa pe o durată nedeterminată.

Informații suplimentare

Conform legislației în vigoare, respectiv Legea 190 din 2018, articolul 7, activitatea jurnalistică beneficiază de anumite excepții în conformitate cu Regulamentul GDPR, cu condiția de a se menține un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Aceste informații sunt de interes public, fiind obținute din surse publice deschise.

Distribuie acest articol