Administrația Porturilor Maritime va construi o rută alternativă în Portul Midia, Năvodari.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 192

Sursa foto:

0:00

Licitație Publică pentru Drum Ocolitor la Port Midia

Compania Națională Administrația Porturilor Maritim SA Constanța a anunțat, miercuri, 18 septembrie 2024, deschiderea unei proceduri de licitație publică pentru atribuirea contractului de execuție a „Drumului ocolitor Poarta nr. 2, Port Midia – Drum pe latura de vest a bazinului Danelor 1-8, Port Midia“. Valoarea estimată a contractului se ridică la aproximativ 2.114.700 de lei, fără TVA.

Noua arteră va începe de la drumul existent, Drum tronson IV situat în zona portuară Midia, înainte de pasajul la nivel cu calea ferată, care asigură accesul în terminal. Drum ocolitor va traversa zona din spatele Porții nr. 2 de acces și se va conecta la Drumul de șantier, având o traiectorie paralelă cu gardul de incintă al șantierului, până la Poarta nr. 2 de intrare în Șantierul Naval.

Conform documentației tehnice, se va realiza montarea indicatoarelor rutiere, iar pentru a garanta o circulație rutieră sigură atât pentru autoturisme, cât și pentru pietoni, se vor executa marcaje transversale la trecerile de pietoni.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2.114.700 de lei, fără TVA, iar durata estimată pentru finalizarea lucrărilor de construcție este de cinci luni.

Studiul de Fezabilitate pentru acest proiect a fost efectuat de Drum Construct SRL din Galați, contractul având o valoare de 48.000 de lei, fără TVA.

Distribuie acest articol