SEAS 2024 – „Piciul”, un musical al Teatrului „Regina Maria” din Oradea, se desfășoară la Teatrul de Vară Soveja din Constanța

Dobrogea Online

0:00 Teatrul „Regina Maria” din Oradea revine la Constanța cu un musical de excepție În fiecare an, Teatrul „Regina Maria” din Oradea își aduce contribuția la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS, iar în acest an va prezenta un musical captivant pe scena Teatrului de Vară Soveja din Constanța. Evenimentul va avea loc duminică, […]

0:00

Teatrul „Regina Maria” din Oradea revine la Constanța cu un musical de excepție

În fiecare an, Teatrul „Regina Maria” din Oradea își aduce contribuția la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS, iar în acest an va prezenta un musical captivant pe scena Teatrului de Vară Soveja din Constanța.

Evenimentul va avea loc duminică, 4 august, începând cu ora 21:00, când trupa Teatrului „Regina Maria” va aduce în fața publicului constănțean o adaptare inspirată a uneia dintre capodoperele cinematografiei mute, realizată de Charlie Chaplin. Această versiune este transformată într-un musical plin de energie și emoție.

Despre spectacolul „Piciul”

Regizat de Halasi Imre, „Piciul” este o poveste în ramă ce are loc pe un platou de filmare, unde Charlie Chaplin, regizorul, ține un discurs angajaților săi, dar primește o veste tristă. În mijlocul acestui moment, este întrerupt de un băiat care fuge de poliție și îi cere ajutorul, pretinzând că este tatăl său.

Această producție reunește umorul caracteristic filmelor lui Chaplin și aduce un plus de dinamism specific teatrului muzical.

Teatru de familie

„Piciul” se încadrează în categoria „teatru de familie”, fiind o alegere excelentă atât pentru copii, începând cu grupa de vârstă școlară elementară, cât și pentru seniori, care pot savura nostalgia adusă de povestirile lui Chaplin.

Informații despre bilete

Biletele pentru toate evenimentele din cadrul SEAS pot fi achiziționate conform următorului program:

  • LA AGENȚIA DE BILETE DIN BD. TOMIS NR. 97: de marți până duminică – 14:00 – 21:00; luni: ÎNCHIS
  • LA INFOPOINT CITY PARK MALL: de miercuri până luni – 14:00 – 21:00; marți: ÎNCHIS
  • LA CASA DE CULTURĂ: conform programului instituției
  • LA SPAȚIILE DE JOC: cu două ore înainte de spectacole
  • ONLINE: Mystage.ro, Bilet.ro
Distribuie acest articol
Lasa un comentariu