Cristian Panait intenționează să schimbe proiectul unui imobil de 15 etaje aflat în construcție pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 13

0:00 Autorizație de construire pentru un nou bloc în Constanța Omul de afaceri Cristian Panait a obținut recent autorizația necesară pentru a efectua modificări la blocul cu 15 etaje pe care îl dezvoltă în zona Campus, având vedere spre Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Primăria a emis actul cerut pentru realizarea acestei investiții. Detalii […]

0:00

Autorizație de construire pentru un nou bloc în Constanța

Omul de afaceri Cristian Panait a obținut recent autorizația necesară pentru a efectua modificări la blocul cu 15 etaje pe care îl dezvoltă în zona Campus, având vedere spre Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Primăria a emis actul cerut pentru realizarea acestei investiții.

Detalii despre autorizație

Este vorba despre Autorizația de construire nr. 695, care se referă la „Modificare de proiect autorizat cu Autorizația de construire nr. 1416/13.10.2020, «Construire imobil locuințe colective cu spații comerciale la parter 5S+P+15E + terasă circulabilă», prin amenajări interioare și modificare fațade.” Amplasamentul se află pe strada Topazului nr. 1 din Constanța.

Istoricul proiectului

Încă din anul 2018, Alpha Builders Group a manifestat interesul de a construi un bloc cu 15 etaje în orașul de la malul Mării Negre, obținând, pe 7 decembrie, un certificat de urbanism care specifica „Construire imobil locuințe colective cu spații comerciale la parter 5 subsoluri + P + 15 etaje + terasă circulabilă.” Adresa exactă a investiției nu era clar specificată, fiind menționată în certificatul de urbanism ca „stradă nespecificată nr. VN576/1.”

Modificări recente în proiect

În luna mai a anului 2021, administrația actuală a emis un nou act de urbanism, care a revizuit specificațiile inițiale, indicând că imobilul va avea trei subsoluri în loc de cinci, conform planului original.

Despre Alpha Builders Group

Compania Alpha Builders Group SA, controlată de Cristian Gabriel Panait, este implicată în numeroase proiecte imobiliare pe litoralul românesc, atât în nord, cât și în sud. Printre proiectele notabile se numără Marina Tower, un bloc de 15 etaje situat în apropierea cluburilor exclusiviste din Mamaia, și Olimp Tower, care va fi construit în stațiunea Olimp, având o înălțime de 21 de etaje.

Informații despre companie

Alpha Builders Group a fost înființată cu 20 de ani în urmă, sub denumirea MCF Construct 2000 SRL, și este recunoscută pentru contribuțiile sale în domeniul imobiliar, dar și pentru inițiativele de înfrumusețare a orașului Constanța, printre care se numără și activitățile din iarna anului 2020. Firma a fost înregistrată pe 16 mai 2006, având sediul pe Intrarea Mr. Șofran nr. 1 din Constanța. Cristian Gabriel Panait este unic administrator și acționar al societății.

În anul 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 2.450.797 lei, un profit net de 539.719 lei și datorii în valoare de 125.532.205 lei, având un număr de 38 de angajați. Principalul domeniu de activitate al societății este dezvoltarea imobiliară.

Distribuie acest articol