Trei accidente pe drumurile din Constanța! Intervenția poliției este necesară.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 140

Sursa foto:

0:00

Intervenții ale Poliției Constanța pentru conducere ilegală

Poliția Constanța a avut o activitate intensă în data de 21 septembrie și în dimineața zilei de 22 septembrie, intervenind în mai multe cazuri de conducere ilegală. În jurul orei 08:35, polițiștii din Medgidia au identificat un bărbat de 56 de ani, care conducea un autoturism neînmatriculat pe DN 22 C, având plăcuțe de înmatriculare care aparțineau unui alt vehicul. Cercetările continuă pentru a clarifica circumstanțele acestui incident.

Detalii despre cazurile de conducere sub influența alcoolului

La data de 21 septembrie, în jurul orei 16:45, polițiștii de la Secția de Poliție Port din Constanța au oprit un bărbat de 38 de ani, suspectat că ar fi condus un autoturism în zona porții de acces nr. 5 sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat că permisul său de conducere era anulat.

Tot în aceeași zi, la ora 20:55, polițiștii din Năvodari au depistat un alt bărbat de 25 de ani, care conducea un autoturism pe strada Morii din comuna Lumina, fiind și el sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere. Acesta a fost testat și a avut un rezultat de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În dimineața zilei de 22 septembrie, la ora 08:35, polițiștii din Medgidia au identificat din nou un bărbat de 56 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat pe D.N. 22 C. Verificările au arătat că plăcuțele de înmatriculare montate pe vehicul nu corespundeau cu cele ale autoturismului condus.

Cercetările continuă în toate aceste cazuri, iar autoritățile sunt hotărâte să ia măsuri împotriva comportamentului ilegal pe drumurile publice.

Distribuie acest articol