Irregularități pe străzi. Rezultatele intervențiilor Poliției în localitățile Murfatlar și Năvodari.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 181

Sursa foto:

0:00

Acțiuni de menținere a ordinii publice în Năvodari și Murfatlar

Pe 21 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari și Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat acțiuni menite să asigure ordinea și liniștea publică în aceste zone. Scopul principal al acestor intervenții a fost prevenirea și combaterea neregulilor, rezultând într-un număr semnificativ de sancțiuni contravenționale.

Acțiunea Poliției din Năvodari

În cadrul acțiunilor realizate de Poliția Orașului Năvodari, au fost constatate mai multe nereguli, ceea ce a condus la aplicarea a 26 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de aproximativ 12.000 de lei. De asemenea, un permis de conducere a fost reținut în vederea suspendării, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.

Acțiunea Poliției din Murfatlar

Simultan, polițiștii din Murfatlar au desfășurat acțiuni similare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În urma verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei. În plus, un permis de conducere a fost reținut pentru suspendare, iar două certificate de înmatriculare au fost retrase.

Distribuie acest articol