Iridex intensifică acțiunile de executare silită în județul Constanța, având în vedere comuna Deleni.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 119

Sursa foto:

0:00

Executări silite împotriva Primăriilor din județul Constanța

Iridex Group Salubrizare, cel mai mare furnizor privat de servicii de salubrizare auxiliară din România, a demarat proceduri de executare silită împotriva mai multor Primării din județul Constanța, din cauza restanțelor financiare acumulate. După ce a acționat împotriva Primăriei Castelu, compania s-a îndreptat acum spre comuna Deleni, unde se preconizează vânzarea unor terenuri pentru a recupera datoriile.

Licitație publică pentru terenuri în comuna Deleni

Astfel, pe 14 octombrie, un executor judecătoresc va organiza o licitație pentru vânzarea a două suprafețe de teren din extravilanul comunei Deleni. Primul teren are o suprafață de 73.680 de metri pătrați, fiind clasificat ca pășune, iar numărul său cadastral este 103067, având carte funciară deschisă cu același număr. Acesta este proprietatea Unității Administrativ-Teritoriale Comuna Deleni, cu un preț de pornire de 124.600 de lei.

Cel de-al doilea teren are o suprafață de 87.554 de metri pătrați, situat pe Tarla 45, P426, având aceeași categorie de folosință, pășune, și este scos la licitație cu un preț de 156.780 de lei. Ambele terenuri sunt scoase la vânzare la cererea creditoarei Iridex Group Salubrizare, în urma unor titluri executorii asociate cu facturi neachitate.

Detalii despre Iridex Group Salubrizare

Iridex Group Salubrizare SRL, specializată în managementul deșeurilor, oferă servicii de salubrizare la nivel național și a fost înființată în 2008. Administratorul companiei este Tiberiu Dan Anghel, iar asociații includ atât persoane fizice, cât și Iridex Group SRL. În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 207.078.052 de lei și un profit net de 19.293.670 de lei, având 1.166 de angajați.

De asemenea, Iridex Group SRL, administrată de Florin Pascu, se ocupă cu tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase. În anul anterior, firma a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 106,8 milioane de lei și un profit net de peste 16,6 milioane de lei, cu un număr mediu de 245 de angajați.

Distribuie acest articol