O tânără de 16 ani aflată la volan a accidentat cinci automobile.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 182

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în Sectorul 3

În dimineața zilei de 23 septembrie 2024, o adolescentă de 16 ani, aflată la volan, a provocat un accident în care a acroșat cinci mașini parcate. Incidentul a avut loc după ce tânăra a ignorat semnalele de oprire date de polițiști, care au inițiat o urmărire a vehiculului său.

Detalii ale incidentului

Conform informațiilor furnizate de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB), la ora 1:40, agenții de poliție din cadrul Secției 11 Poliție au efectuat un semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism pe o stradă din Sectorul 3. Deși polițiștii au folosit semnalele acustice și luminoase, șoferul a refuzat să se oprească și a continuat deplasarea. În urma acestei acțiuni, tânăra a intrat în coliziune cu cinci autoturisme parcate corespunzător.

Intervenția autorităților

La locul incidentului a fost trimis un echipaj medical, însă persoanele implicate au refuzat îngrijirile oferite de medici. Ulterior, polițiștii au reușit să identifice și să depisteze tânăra, care a fost testată cu aparatul etilotest și cu Drugtest, ambele teste având rezultate negative.

Continuarea cercetărilor

Tânăra a fost transportată la sediul subunității de Poliție și apoi la Biroul Accidente Ușoare Sector 3 pentru a se continua procedurile. Ancheta este desfășurată de către polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție, aceștia investigând infracțiunea de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Distribuie acest articol