Accesul în parcarea de la Sala Sporturilor va fi restricționat. Află de ce.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 202

Sursa foto:

0:00

Meciuri importante pentru echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian

Echipa condusă de Dan Fleșeriu și Valentin Boian se pregătește pentru o provocare semnificativă în confruntarea cu campioana Ucrainei, care revine în competiție după o absență de doi ani. Jucătorii noștri vor încerca să valorifice avantajul terenului propriu în aceste meciuri decisive.

Detalii despre meciuri

Conform informațiilor furnizate de Primăria Constanța, ambele partide se vor desfășura în orașul nostru: prima manșă este programată pentru marți, 24 septembrie, de la ora 20:30, iar manșa secundă va avea loc joi, 26 septembrie, tot de la ora 20:30.

Obiectivul echipei

Principalul obiectiv al echipei este calificarea în grupa C din FIBA Europe Cup, alături de echipele Cholet Basket din Franța, Windrose Giants Antwerp din Belgia și Fribourg Olympic din Elveția.

Reguli pentru desfășurarea meciurilor

Pentru a asigura o bună organizare a evenimentului, în zilele de 24 și 26 septembrie 2024, între orele 06:00 și 23:00, accesul în parcarea de la Sala Sporturilor va fi restricționat. Se va crea un culoar de acces din strada Mircea cel Bătrân, facilitând intrarea și ieșirea din parcare.

Distribuie acest articol