Societatea Prince Edward Beach Apartments SRL a fost recent înființată în Medgidia! Care sunt activitățile sale?

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 164

Sursa foto:

0:00

Autorizarea unei noi societăți comerciale în Medgidia

În urma cererii nr. 78039 din data de 11 iulie 2024 și a documentelor justificative prezentate, a fost aprobată constituirea, înmatricularea și înregistrarea companiei Prince Edward Beach Apartments – S.R.L. Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial, sediul social al firmei este situat în municipiul Medgidia, pe Strada Independenței nr. 63, județul Constanța.

Domeniul principal de activitate al societății este reprezentat de facilități de cazare pentru vacanțe și sejururi de scurtă durată. Capitalul social al companiei este de 200 lei, structurat în 20 de părți sociale, fiecare având o valoare de 10 lei. Nicolae Horga este fondatorul societății, iar administratorii acesteia sunt Nicolae Horga și Victoria Horga. Durata de funcționare a companiei este nedeterminată.

Conform legislației în vigoare, activitatea jurnalistică beneficiază de anumite exonerări de la prevederile Regulamentului GDPR, cu condiția respectării unui echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale.

Distribuie acest articol