Suspiciuni în cazul tragediei de la Năvodari, unde un bărbat s-a înecat: o persoană a contactat de două ori serviciul de urgență 112, oferind informații contradictorii.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 187

Sursa foto:

0:00

Suspiciuni în cazul decesului unui bărbat în Năvodari

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit decedat în dimineața zilei de luni, 23 septembrie, în zona Năvodari, iar circumstanțele acestui incident ridică numeroase întrebări. Incidentul s-a petrecut după ce bărbatul și prietena sa, amândoi din Republica Moldova, au mers la pescuit în zona Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari, duminică, 22 septembrie.

Femeia a alertat autoritățile duminică după-amiază, susținând că a observat un bărbat care a intrat în apă și nu a mai ieșit, fără a menționa că îl cunoaște sau că se afla împreună cu el. Intervenția echipelor de salvare nu a adus rezultate inițiale, nefiind găsit nimic.

Ulterior, aproape de miezul nopții, aceeași femeie a revenit cu un apel, oferind detalii suplimentare și afirmând că era cu bărbatul în momentul în care a intrat în apă. Aceasta a condus la reluarea căutărilor de către salvatori în dimineața zilei de luni, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit în jurul orei 10:05.

Autoritățile investighează acum toate circumstanțele care au dus la acest tragic eveniment, iar rezultatele necropsiei sunt așteptate pentru a clarifica cauza decesului. Poliția a fost sesizată cu privire la incident la ora 23:55, iar la fața locului au fost identificate hainele bărbatului. Ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile legate de acest caz.

Distribuie acest articol