Investitorul enigmatic de pe strada Voievozilor din Constanța este hotărât să ridice un imobil în zonă.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 142

Sursa foto:

0:00

Investitor misterios în Constanța: un nou bloc cu patru etaje pe strada Voievozilor

Pe strada Voievozilor din Constanța, un investitor, ale cărui detalii sunt protejate conform Regulamentului GDPR, intenționează să ridice un bloc cu patru etaje. Pe 23 septembrie, a fost emis al treilea certificat de urbanism pentru acest proiect imobiliar.

Zona respectivă nu este favorabilă pentru astfel de construcții, fiind predominată de case cu un regim de înălțime maxim de P+1E. Investitorul, a cărui identitate rămâne necunoscută, a obținut anterior două certificate de urbanism, primul în 2021 și al doilea în 2023. Constănțenii sunt deranjați de lipsa de transparență în privința acestui proiect, dorind să afle cine va construi și ce clădiri se vor adăuga pe un teritoriu deja aglomerat și lipsit de spații verzi.

Primăria Municipiului Constanța a eliberat, în data de 23 septembrie, Certificatul de urbanism nr. 2.316, care permite utilizarea acestuia pentru „Construire imobil P+4E – locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire și amenajare teren“. Certificatul are o valabilitate de doi ani și este necesar pentru obținerea autorizației de construire. Proiectul se va desfășura pe strada Voievozilor nr. 11 din orașul Constanța.

Distribuie acest articol