Primăria Tuzla a semnat un contract pentru lucrările de la Grădinița „Piticot” din localitate.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 191

Sursa foto:

0:00

Îmbunătățiri pentru Grădinița „Piticot” din Tuzla

Primăria comunei Tuzla se angajează să asigure cele mai bune condiții pentru educația copiilor din comunitate. În acest sens, administrația locală a semnat recent un contract pentru lucrări de reabilitare a acoperișului clădirii care adăpostește Grădinița „Piticot”.

Valoarea contractului se ridică la 88.497,65 lei, iar compania responsabilă pentru efectuarea lucrărilor este Art Crismon Construct S.R.L. Proiectul include o serie de intervenții esențiale, printre care demontarea și montarea țiglei, înlocuirea tablei duble, instalarea izolației dolie, curățarea și repararea jgheaburilor, reparații ale coamelor, schimbarea căpriorilor, demontarea și montarea parchetului, precum și aplicarea de glet și amorsă pe pereți. De asemenea, se va folosi o soluție antimucegai pentru a preveni apariția umidității.

Pe lângă lucrările la acoperiș, firma angajată va efectua și zugrăvirea interiorului, montarea de rigips, verificarea instalației electrice, demontarea și montarea corpurilor de iluminat, schimbarea caloriferelor, transportul moluzului și verificarea geamurilor. Aceste acțiuni sunt parte a eforturilor continue ale administrației locale de a îmbunătăți infrastructura educațională din comună.

Distribuie acest articol