Una dintre persoanele implicate în scandalul din Pantelimon a fost reținută pentru tentativă de omor.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 160

Sursa foto:

0:00

Identificarea persoanelor implicate în scandalul din Pantelimon

Poliția Română a anunțat marți că toate persoanele implicate în scandalul de amploare din Pantelimon au fost identificate. Autoritățile continuă să lucreze pentru a stabili identitatea martorilor. Conform informațiilor furnizate, una dintre persoanele implicate a fost reținută pentru tentativă de omor și va fi prezentată Tribunalului Ilfov cu propunerea de arestare preventivă.

Coordonarea perchezițiilor

Oficialii Poliției Române au comunicat că perchezițiile legate de acest scandal sunt coordonate de șeful Poliției Capitalei, chestor principal de poliție Bogdan Berechet. Inspectorul-șef al IPJ Ilfov, Mădălina Moșoiu, a precizat că o altă persoană a fost reținută luni seara, fiind investigată pentru tentativă de omor și conducere fără permis. Această persoană a fost implicată în conflictul din 21 septembrie, având rolul de conducător auto.

Detalii despre rețineri și audieri

Mădălina Moșoiu a adăugat că individul reținut va fi prezentat marți Tribunalului Ilfov pentru a se decide asupra măsurii de arest preventiv. Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR, a confirmat că toate persoanele de interes în cele două cazuri, atât în Ilfov, cât și în Capitală, au fost identificate. Drăgan a subliniat că autoritățile colaborează strâns cu Poliția Capitalei și IPJ Ilfov pentru a strânge dovezi și a lua măsuri legale adecvate în curând.

Continuarea cercetărilor

De asemenea, Drăgan a menționat că se lucrează la identificarea altor persoane care au fost martori la incident. „Este esențial ca aceste persoane să fie audiate de colegii noștri pentru a contura întreaga situație a evenimentelor,” a declarat acesta. Identificarea martorilor este considerată crucială pentru clarificarea circumstanțelor scandalului.

Distribuie acest articol