Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află la Judecătoria din Constanța pentru o emisiune în care vor fi implicați și copiii.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 142

Sursa foto:

0:00

Conflicte între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău în instanță

Claudia Pătrășcanu, fostă membră a trupei Exotic, a avut o nouă audiere pe 24 septembrie la Judecătoria Constanța. Artista a solicitat permisiunea de a realiza o emisiune acasă, în prezența copiilor săi, însă pentru a putea face acest lucru, are nevoie de acordul fostului soț, Gabi Bădălău, care nu i l-a oferit. Judecătorii au decis să amâne pronunțarea pentru 25 septembrie.

Declarațiile Claudiei Pătrășcanu

La ieșirea din instanță, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații referitoare la situația tensionată dintre ea și Gabi Bădălău. Artista a afirmat: „Mi-a adresat și jigniri, și mie, și domnului avocat. Îmi doresc să muncesc. Copiii susțin ceea ce fac eu, dar tatăl lor se opune categoric de foarte mulți ani, deși el îi postează peste tot, pe toate paginile de socializare, la fel și iubita lui. Nu mă interesează viața lui privată; eu îmi văd de viața mea și am cerut doar un acord. Vreau o viață normală.”

Poziția avocatului Claudiei Pătrășcanu

Avocatul Claudiei, Adrian Cuculis, a explicat că emisiunea este destinată participării artistei și se va desfășura acasă, în prezența copiilor. El a subliniat că pentru realizarea acestei emisiuni este necesar acordul lui Gabi Bădălău, care nu a reacționat la solicitarea Claudiei.

Reacția lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a comentat și el situația, afirmând: „Claudia a făcut o ordonanță cu caracter urgent, în care cere acordul instanței să suplinească acordul meu pentru a participa la o emisiune televizată, împreună cu copiii. Eu nu îi îngrădesc dreptul la muncă. Doamna Pătrășcanu poate să muncească liberă oriunde dorește, dar nu cu copiii. Nu-mi doresc să mai fie expuși. Ei au fost expuși acestui circ mediatic pe care l-a generat divorțul nostru timp de 5 ani. Copiii noștri trăiesc într-o comunitate la școală, au activitate extrașcolară, iar programul lor este destul de încărcat. Nu sunt de acord ca cei mici să participe la acea emisiune. Nu am nimic cu ea; să se ducă să cânte, să stea pe canapele, să facă ce dorește.”

Distribuie acest articol