Un pavilion din cazarma 2831 din Medgidia va beneficia de reabilitare termică. Află termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru studiul de fezabilitate.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 211

Sursa foto:

0:00

Achiziție pentru Studiul de Fezabilitate al Pavilionului A din Cazarma 2831 Medgidia

Centrul de Studii și Proiectare Construcții Militare al Ministerului Apărării plănuiește să achiziționeze, printr-o procedură de cumpărare directă, servicii destinate realizării studiului de fezabilitate pentru reabilitarea termică a pavilionului A din cazarma 2831 Medgidia.

Contractul, denumit „2024 – I – 2831 – STUDIU DE FEZABILITATE pentru obiectivul de investiție: Reabilitarea termică a pavilionului A din cazarma 2831 Medgidia“, va fi atribuit prin cumpărare directă, iar valoarea estimată a acestuia este de 132.925 lei.

Ofertele și cererile de participare pot fi depuse până la data de 10 octombrie 2024, ora 10:00, iar deschiderea acestora va avea loc în aceeași zi, în SEAP. Autoritatea contractantă a stabilit o perioadă de pretestare de 90 de zile calendaristice.

Termenul de plată pentru serviciile prestate este de maximum 30 de zile calendaristice de la primirea facturii electronice, care va fi transmisă prin sistemul național RO e-Factura, după recepția serviciilor efectuate.

Contractul impune, printre altele, obligația elaborării documentației tehnico-economice în faza Studiu de Fezabilitate, întocmirea documentațiilor anexe necesare pentru obținerea avizelor și acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism, susținerea acestora în comisiile de specialitate ale emitenților și obținerea, pe cheltuiala prestatorului, a avizelor necesare. De asemenea, se va elabora documentația tehnică pentru obținerea acordului de principiu de securitate la incendiu, conform Ordinului nr. M87/2021 privind normele de apărare împotriva incendiilor în Ministerul Apărării Naționale.

Distribuie acest articol