Marcel Ciolacu: „Eficiența măsurilor de prevenție este esențială pentru succesul în combaterea consumului de droguri”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 166

Sursa foto:

0:00

Operațiune de succes în combaterea traficului de droguri

Premierul României, Marcel Ciolacu, a salutat eforturile instituțiilor statului care au dus la prevenirea tranzitării prin Portul Constanța a unei cantități-record de cocaină. Aceasta a fost descoperită ascunsă într-un transport de fructe congelate.

„Felicitări și întreaga mea apreciere tuturor celor care au contribuit la reușita acestei operațiuni antidrog. Este un exemplu de profesionalism care îmi doresc să fie continuat. Cu siguranță, reprezintă un semnal important pentru a descuraja traficul de droguri în România și tranzitarea țării de astfel de produse,” a declarat premierul.

Acesta a subliniat că Guvernul va oferi întotdeauna sprijin în promovarea acțiunilor și politicilor antidrog, inclusiv în instituțiile de învățământ. De asemenea, a accentuat importanța intervențiilor în domeniul sănătății și recuperării pentru cei care se confruntă cu probleme legate de consumul de droguri.

„Vă urez succes în toate acțiunile desfășurate! Având grijă de prezentul copiilor și tinerilor noștri, avem grijă de viitorul națiunii!” a conchis Marcel Ciolacu.

Distribuie acest articol