Un bărbat a plătit 7.000 de euro unei „vrăjitoare”.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 188

Sursa foto:

0:00

Percheziție Domiciliară în București pentru Înșelăciune

Pe 24 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au efectuat o percheziție domiciliară în București, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de înșelăciune, cu un prejudiciu estimat la aproximativ 7.000 de euro.

Sesizarea și Investigațiile Inițiale

În data de 21 august 2024, un bărbat a sesizat Secția 5 Poliție, raportând că, între 4 și 7 august 2024, o persoană cunoscută online l-a manipulat prin metode asociate cu vrăjitoria pentru a-i solicita diverse sume de bani. Aceasta a dus la un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro, conform informațiilor oferite de autorități.

Identificarea Suspectei

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de o femeie de 40 de ani. În acest context, pe 24 septembrie 2024, a fost executat un mandat de percheziție, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri relevante pentru caz. De asemenea, suspecta a fost localizată și condusă la audieri, fiind reținută pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, aceasta va fi prezentată instanței cu propuneri legale.

Continuarea Cercetărilor

Cercetările sunt în plină desfășurare de către polițiștii Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în legătură cu infracțiunea de înșelăciune. Acțiunea a fost sprijinită de Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Se subliniază că percheziția domiciliară reprezintă o etapă esențială în cadrul procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având scopul de a aduna probe necesare soluționării cazului, respectând în permanență principiul prezumției de nevinovăție.

Distribuie acest articol