Deputatul George Șișcu: „Drumurile Expres Brăila-Tulcea și Tulcea-Constanța vor fi priorități în Programul de Guvernare al PNL”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 135

Sursa foto:

0:00

Prioritizarea Drumurilor Expres în Programul de Guvernare PNL

Drumurile Expres Brăila-Tulcea și Tulcea-Constanța au fost incluse ca priorități în Programul de Guvernare al Partidului Național Liberal pentru perioada 2025-2028, conform declarațiilor făcute de George Șișcu, deputatul PNL din Tulcea.

<p„Această decizie beneficiază de sprijinul colegilor din Comisia pentru Infrastructură și Transport a PNL, unde în prezent finalizăm capitolul dedicat dezvoltării infrastructurii de transport din România. În cadrul celei mai recente ședințe a Comisiei, colegii noștri Cristian Pistol, Directorul General al CNAIR, și Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor, au susținut proiectele pentru Dobrogea”, a declarat George Șișcu.

El și-a exprimat speranța de a continua activitatea în cadrul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, având încrederea că va primi votul cetățenilor din Tulcea. De asemenea, Șișcu a subliniat importanța ca Partidul Național Liberal să dețină portofoliul Transporturilor în viitoarea guvernare, considerând acest lucru o garanție pentru realizarea drumurilor expres și a altor proiecte esențiale pentru infrastructura rutieră din județ, inclusiv centurile ocolitoare ale Municipiului Tulcea, orașului Măcin, orașului Babadag și cea a Isaccei.”

Distribuie acest articol