Se realizează modernizarea rețelei de apă în satul Peștera, județul Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 208

Sursa foto:

0:00

Contracte semnate pentru investiții în infrastructură

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a anunțat astăzi, 25 septembrie 2024, semnarea a 20 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, având o valoare totală de 208.276.639,47 lei.

Proiecte de modernizare în județul Constanța

Satul Peștera, situat în comuna cu același nume din județul Constanța, va beneficia de o modernizare a rețelei de alimentare cu apă, pentru care a fost alocată suma de 12.056.504,03 lei.

Investiții în județul Tulcea

În județul Tulcea, se va realiza modernizarea drumului comunal DC 2, pe tronsonul C.A. Rosetti – Cardon, cu o lungime de 3.710 metri. Pentru acest proiect, suma alocată se ridică la 5.255.099,02 lei.

Obiectivele contractelor semnate

Contractele semnate, în prezența unor beneficiari ai proiectelor, urmăresc modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, dezvoltarea rețelelor de canalizare menajeră, implementarea sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și amenajarea șanțurilor și trotuarelor. Aceste investiții sunt esențiale pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și a infrastructurii locale.

Distribuie acest articol