Inaida Max SRL a închis sediul din Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 209

Sursa foto:

0:00

Modificări semnificative la Inaida Max SRL din Constanța

Societatea Inaida Max SRL din Constanța, prin asociatul său unic, Vermeșan Maria-Cristina, a adoptat pe 7 august 2024 Hotărârea Nr. 1, care vizează actualizarea și modificarea unor aspecte esențiale ale activității și funcționării companiei. Deciziile au fost oficializate în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 4194 din 23 septembrie 2024.

Schimbări în structura societății

Printre măsurile adoptate se numără actualizarea datelor de identificare ale asociatului unic care deține și funcția de administrator. De asemenea, sediul social al societății a fost mutat la Cluj-Napoca, str. Mehedinți nr. 80, iar punctul de lucru de pe strada Ștefan cel Mare nr. 23 din Constanța a fost radiat.

Modificarea obiectului de activitate

Un alt aspect important se referă la modificarea obiectului de activitate al societății. Astfel, obiectul principal a fost redefinit conform codului CAEN, incluzând „Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă” (781), specificând activitatea 7810 – Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă. De asemenea, obiectul secundar este 8211 – Activități combinate de secretariat.

Durata mandatului și modificările statutului

Documentul prevede, de asemenea, o modificare a duratei mandatului administratorului, extins la o perioadă de 30 de ani. Se va elimina din statutul societății prevederea care stipula că „Asociatul unic al acestei societăți nu poate avea această calitate într-o altă societate cu răspundere limitată”. Ca urmare a acestor schimbări, statutul societății va fi actualizat corespunzător.

Despre Inaida Max SRL

Inaida Max SRL a fost înființată pe 10 septembrie 2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4777, care se referă la comerțul cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor în magazine specializate.

Informații financiare

Conform platformei termene.ro, consultată pe 25 septembrie 2024, nu există date financiare disponibile pentru anul 2023. Asociatul unic și administrator al societății este Vermeșan Maria-Cristina din Cluj, care este de asemenea asociat în cadrul Best Marine SRL.

Distribuie acest articol