Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL referitoare la contractul cu Termoficare Constanța SRL.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 118

Sursa foto:

0:00

Ședință ordinară a Consiliului Local Constanța

Consiliul Local al municipiului Constanța este convocat pentru o ședință ordinară, programată pentru luni, 30 septembrie 2024, începând cu ora 14:00.

Acest eveniment se va desfășura prin intermediul unei platforme online de videoconferință. Printre subiectele aflate pe ordinea de zi se numără proiectul de hotărâre cu numărul 409/2024, destinat completării Hotărârii Consiliului Local nr. 49/2021. Aceasta vizează aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Constanța, având ca beneficiar Termoficare Constanța SRL, inițiator fiind primarul Vergil Chițac.

Detalii despre proiectul de hotărâre

Consilierii locali vor discuta despre aprobarea completării anexei nr. 4, care conține Lista bunurilor mobile și imobile ce aparțin unității administrative teritoriale municipiul Constanța. Aceasta se referă la bunurile necesare serviciului public de termoficare menționat în HCL nr. 49/2021, având în vedere transmiterea în gestiune delegată a mijloacelor fixe, conform anexei care face parte integrantă din hotărârea propusă.

Modificarea anexei nr. 4 la HCL nr. 49/2021 va fi realizată printr-un act adițional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică, care include activitățile de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în municipiul Constanța.

Obligațiile Termoficare Constanța SRL

Termoficare Constanța SRL va avea responsabilitatea de a respecta clauza 13 – Perioada de garanție, inclusă în contractul nr. 26646/08.02.2022. Aceasta implică notificarea UAT municipiul Constanța, în calitate de beneficiar, despre eventualele vicii sau deteriorări ale lucrărilor care pot apărea în perioada de garanție.

Predarea și primirea imobilelor menționate în anexa hotărârii se va efectua printr-un proces verbal de predare-primire, realizat între Serviciul de topografie, cadastru și cartografie digital din cadrul Direcției generale urbanism și patrimoniu, și reprezentanții Termoficare Constanța SRL. Acest proces se va desfășura în termen de 60 de zile calendaristice de la adoptarea hotărârii.

Context legislativ

Prin intermediul HCL nr. 49/2021 a fost aprobat contractul de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Constanța, împreună cu anexele necesare, printr-o atribuire directă către Termoficare Constanța SRL.

Distribuie acest articol