Percheziții la autorul furtului de oglinzi de la automobile de lux.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 207

Sursa foto:

0:00

Percheziții în București pentru furt calificat

Miercuri, 25 septembrie 2024, polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 13 au desfășurat o percheziție domiciliară în București, în cadrul unui dosar penal ce vizează furtul calificat, în cinci acte materiale.

Pe 31 august 2024, Secția 13 Poliție a primit plângeri de la mai multe persoane care au raportat dispariția oglinzilor retrovizoare de la cinci autoturisme de lux, parcate în diverse locații din Sectorul 3 al capitalei. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani ar fi autorul acestor fapte.

În scopul strângerii probelor necesare, la data de 25 septembrie 2024, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri relevante pentru caz. Bărbatul suspectat a fost depistat și condus la audieri, urmând ca măsurile legale necesare să fie aplicate în continuare.

Cercetările continuă la Secția 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în legătură cu infracțiunea de furt calificat. Acțiunea a beneficiat de suportul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Percheziția domiciliară reprezintă o etapă esențială în procesul penal, conform reglementărilor Codului de procedură penală, având ca scop strângerea probelor necesare pentru soluționarea cauzei, fără a afecta, în niciun caz, principiul prezumției de nevinovăție.

Distribuie acest articol