Nu e o glumă! Mai mulți locuitori din Cobadin s-au dus la luptă cu coase și căruțe, purtând șepci cu mesajul „Orice naș își are nașul“, pentru a răzbuna o femeie.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 152

Sursa foto:

0:00

Trimiși în judecată pentru violență

Un grup de trei indivizi a fost deferit justiției pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, după ce instanța de fond i-a condamnat. Aceștia au fost implicați într-un conflict violent, având la dispoziție furci și căruțe, sub influența unei femei care i-a instigat. În timpul incidentului, au purtat și șepci cu mesajul „Orice naș își are nașul”, ca formă de intimidare.

Erhan Iașar a primit o condamnare de 2 ani și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, iar Maxum Amiș a fost condamnat la 2 ani și 6 luni, tot în regim de detenție. Procesul lui Chemal Iusein și Ferdi Iusein a fost disjuns, aceștia fiind judecați separat.

Incidentul violent

Evenimentele s-au desfășurat în seara zilei de 18 aprilie 2024, când indivizii se aflau la domiciliul unuia dintre ei și consumau băuturi alcoolice. O femeie le-a sugerat să meargă să-l înfrunte pe fostul ei concubin, care locuia în Mereni. Fără a ezita, aceștia s-au urcat în două căruțe și s-au îndreptat spre localitate.

Ajunși în jurul orei 23:30, au oprit căruțele în fața imobilului fostului concubin și au coborât. Unul dintre inculpați a declarat: „Eu am luat o bâtă, altul a luat o furcă, altul a luat o rangă, iar al patrulea, o bâtă. Primul a intrat în casă, iar noi l-am urmat. Am observat că la ușa locuinței a apărut concubina acestuia. Atunci, având furca în mână, a încercat să-l lovească, dar a nimerit-o pe concubina lui în cap.”

Doi dintre indivizi au intrat în casă pentru a-l căuta pe fostul concubin, în timp ce ceilalți au rămas afară. „La scurt timp, el a sărit pe geam, iar în timp ce se afla la sol, i s-au aplicat două lovituri în spate cu ranga. Apoi, ne-am năpustit asupra lui și i-am dat mai multe lovituri în zona corpului și a capului, lăsându-l fără viață în vegetația din curte,” a continuat acesta.

După comiterea faptei, indivizii au părăsit locul și s-au întors în localitatea Cobadin. La sosire, unul dintre ei a realizat că îi lipsește telefonul mobil și șapca cu inscripția „Orice naș își are nașul”.

Toți patru au fost trimiși în judecată și condamnați, însă doar doi dintre ei au primit sentințe definitive, deoarece cazul celorlalți doi a fost disjuns.

Distribuie acest articol