Sesiunea de înscriere pentru instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei a fost deschisă.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 145

Sursa foto:

0:00

Inscrieri pentru Admiterea la Școlile Militare de Subofițeri de Jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a anunțat demararea înscrierilor pentru sesiunea de admitere din perioada octombrie – decembrie 2024 la școlile militare de subofițeri de jandarmi.

Cei interesați pot depune cererile până pe 6 octombrie 2024, conform informațiilor furnizate de Jandarmeria Constanța.

În această toamnă, sunt disponibile 700 de locuri: 350 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vâlcea, și 350 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, județul Suceava.

Criteriile de Admitere

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă cetățenia română și domiciliul în România, să nu depășească vârsta de 27 de ani în anul participării la concurs și să fie absolvenți ai liceului cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, media generală la purtare trebuie să fie de cel puțin 9,00, iar candidații să nu fie în curs de urmărire penală sau de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni.

Cererea tip de înscriere, împreună cu consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar, se completează de către candidat în mod lizibil, cu pix sau stilou de culoare albastră. Acestea trebuie semnate și transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, până la data limită de 6 octombrie 2024, inclusiv în zilele de weekend.

Dosarul complet trebuie depus personal până la data de 24 octombrie 2024, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, situat pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 108 din municipiul Constanța.

Întrebări și Informații Suplimentare

Informații suplimentare și detalii despre cererea-tip, formularele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare, precum și calendarul probelor de concurs sunt disponibile la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Jandarmeria Constanța invită pe toți cei interesați să se alăture echipei.

Distribuie acest articol