Controale în Constanța: șoferi cu niveluri alarmante de alcool și amenzi multiple

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 129

Sursa foto:

0:00

Incident rutier în Constanța

Pe 25 septembrie, în jurul orei 23:30, polițiștii de la Secția 4 Poliție au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, suspectat că ar fi condus un autoturism pe strada Meșterul Manole din municipiul Constanța, sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru a se recolta probe biologice, care să permită stabilirea exactă a alcoolemiei și a consumului de substanțe interzise.

Conducere fără permis la Chirnogeni

În aceeași zi, la ora 12:00, polițiștii de la Postul de Poliție Chirnogeni au depistat un bărbat de 27 de ani, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Verificările au relevat faptul că mașina avea montate plăcuțe de înmatriculare ce aparțineau unui alt vehicul.

Acțiuni de prevenire a infracțiunilor

Tot pe 25 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au desfășurat o acțiune dedicată prevenirii și combaterii faptele antisociale și a infracțiunilor rutiere. În urma activităților, au fost legitimate 35 de persoane și verificate 22 de vehicule, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din orașul Murfatlar au organizat o acțiune similară pentru asigurarea unei atmosfere de ordine și siguranță publică. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 17 persoane și verificate 9 vehicule, cu 12 sancțiuni contravenționale aplicate, totalizând peste 13.000 de lei.

Distribuie acest articol