Inaugurarea anului universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 166

Sursa foto:

0:00

Deschiderea Anului Universitar 2024-2025 la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” va organiza luni, 30 septembrie 2024, festivitatea de deschidere a anului universitar 2024-2025, începând cu ora 09.00. Evenimentul va avea loc pe platoul mare din cadrul instituției de învățământ.

Conform unui comunicat emis de reprezentanții Forțelor Navale Române, în acest an universitar, la programele de studii de licență din cele două facultăți ale Academiei Navale sunt înmatriculați un total de 331 de studenți militari, dintre care 82 în anul I, și 760 de studenți civili, dintre care 224 sunt în primul an de studiu.

În ceea ce privește programele de masterat, Academia Navală va avea în acest an 450 de studenți, dintre care 230 sunt înmatriculați în anul I.

De asemenea, în primul semestru al noului an universitar, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” va primi 42 de studenți militari și civili din universități partenere din Austria, Bulgaria, Georgia, Letonia, Lituania, Muntenegru, Polonia și Republica Moldova. În același timp, 70 de studenți înmatriculați la Academia Navală vor beneficia de oportunități de studiu în Austria, Bulgaria, Georgia, Germania, Italia, Lituania, Muntenegru și Polonia, prin intermediul programelor ERASMUS+.

Distribuie acest articol