Un bărbat acuzat că avea două fete care se prostituau pe Aurel Vlaicu, propus pentru arestare

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 144

Sursa foto:

0:00

Decizie Judiciară în Cazul G.E. Acuzat de Proxenetism

La data de 25 septembrie 2024, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a inculpatului G.E. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu aceeași dată și până pe 24 octombrie 2024. G.E. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism.

Conform acuzațiilor, între 24 iulie 2024 și 23 septembrie 2024, inculpatul G.E. ar fi determinat două persoane, C.L. și I.C.D., să practice prostituția în zona Bulevardului Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, facilitându-le activitatea prin asigurarea protecției și transportului. De asemenea, G.E. ar fi obținut foloase patrimoniale din această activitate ilegală.

În urma propunerii procurorului, judecătorul de drepturi și libertăți a respins cererea de arestare preventivă și a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, aplicabilă inculpatului G.E. Tot în aceeași zi, procurorul a contestat decizia judecătorului.

Cercetările continuă în acest caz, fiind gestionate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Distribuie acest articol