A.S.P.E.S. Filiala Dobrogea va organiza lansarea lucrării „Jurnalul Noului Drum al Mătăsii” la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 172

Sursa foto:

0:00

Lansarea volumului „Jurnalul Noului Drum al Mătăsii”

Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale – Filiala Dobrogea va organiza vineri, 27 septembrie 2024, la ora 13.00, evenimentul de lansare a volumului „Jurnalul Noului Drum al Mătăsii”. Ceremonia va avea loc la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, situată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 13.

Despre autori

Volumul este semnat de Alexandru Mironov și Marcela Ganea. Alexandru Mironov este un scriitor bine cunoscut, apreciat pentru emisiunile sale de science-fiction difuzate de Radiodifuziunea și Televiziunea Română. „Mizăm pe bucuria revederii cu scriitorul Alexandru Mironov”, a declarat Olivian Breda, reprezentantul A.S.P.E.S. Filiala Dobrogea.

Marcela Ganea, doctor în studii americane, are o experiență îndelungată ca jurnalist, colaborând cu publicații internaționale de limbă engleză, pe subiecte de geopolitică, economie, securitate și China. „Jurnalul Noului Drum al Mătăsii” explorează parcursurile internaționale ale inițiativei chineze de a promova schimburi culturale, educaționale, științifice și tehnologice între continente.

Colaborări și așteptări

În cadrul acestui proiect de comunicare publică, A.S.P.E.S. Filiala Dobrogea a invitat lideri ai asociațiilor și persoane reprezentative din organizații precum A.G.I.R. – Asociația Generală a Inginerilor din România – Filiala Constanța, C.R.I.F.S.T. – Centrul Român pentru Istoria și Filozofia Științei și Tehnicii – Filiala Constanța, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Constanța și Colegiul Medicilor – Filiala Constanța.

„Sperăm ca și alte organizații și asociații profesionale să ni se alăture în demersurile noastre de comunicare publică de interes comunitar”, a adăugat Olivian Breda.

Distribuie acest articol