A fost actualizat programul de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de ofițer în Compartimentul Structura de Securitate al Jandarmeriei Tulcea.

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 206

Sursa foto:

0:00

Concurs pentru Ofițer Specialist II C.S.T.I.C. la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea aduce la cunoștința candidaților interesați să participe la concursul pentru ocuparea postului de ofițer specialist II C.S.T.I.C., că au intervenit modificări în programul desfășurării acestuia.

Cererea de înscriere, împreună cu celelalte documente necesare dosarului de recrutare, trebuie să fie transmise în format scanat la adresa de e-mail specificată, în format PDF, până la data de 4 octombrie 2024, ora 14:00.

Verificarea dosarelor de recrutare este programată în perioada 9 – 20 octombrie 2024. Lista candidaților care nu îndeplinesc condițiile de participare va fi afișată între 9 și 22 octombrie 2024, iar testul scris este programat pentru 26 octombrie 2024.

Pentru informații suplimentare referitoare la condițiile de participare și documentele necesare, candidații sunt încurajați să consulte anunțul actualizat privind modificările programului concursului.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea le urează succes tuturor celor care doresc să participe la acest concurs.

Distribuie acest articol