Expoziția de fotografie Anatole Magrin la Muzeul de Artă din Constanța

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 127

Sursa foto:

0:00

Salonul de Fotografie Anatole Magrin – Ediția a II-a

Asociația Societatea Culturală „Magrin 1878“ organizează astăzi, 27 septembrie 2024, a doua ediție a Salonului de Fotografie Anatole Magrin. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Artă din Constanța, începând cu ora 14:00.

Participanți de marcă

La acest eveniment vor fi prezenți doi maeștri fotografi, Louis Guermond și Cătălin Lăzăroiu, care vor împărtăși din experiența și creațiile lor tinerilor participanți.

Despre Asociația „Magrin 1878“

Asociația Societatea Culturală „Magrin 1878“ a fost înființată în 2021, având ca scop reînvigorarea memoriei lui Anatole Magrin, o personalitate marcantă a culturii dobrogeni, activă la sfârșitul secolelor XIX și XX.

De-a lungul timpului, asociația a realizat numeroase proiecte, dintre care Salonul de Fotografie a devenit un eveniment emblematic. În luna august 2024, asociația a anunțat lansarea proiectului „Cenotaful omagial Anatole Magrin“, care vizează ridicarea unui monument dedicat acestui renumit artist. De asemenea, în 2023, asociația a demarat inițiativa de a denumi o stradă „Anatole Magrin“ în Peninsula Constanței.

Distribuie acest articol