SEAS 2024 – „Piciul”, un musical al Teatrului „Regina Maria” din Oradea, în scena Teatrului de Vară Soveja

Dobrogea Online
Moderator Dobrogea Online 13

0:00 Teatrul „Regina Maria” din Oradea la SEAS În fiecare an, Teatrul „Regina Maria” din Oradea participă la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului (SEAS) din Constanța. Anul acesta, trupa va prezenta un musical captivant pe scena Teatrului de Vară Soveja, desfășurându-se în aer liber. Duminică, 4 august, începând cu ora 21:00, publicul din Constanța va […]

0:00

Teatrul „Regina Maria” din Oradea la SEAS

În fiecare an, Teatrul „Regina Maria” din Oradea participă la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului (SEAS) din Constanța. Anul acesta, trupa va prezenta un musical captivant pe scena Teatrului de Vară Soveja, desfășurându-se în aer liber.

Duminică, 4 august, începând cu ora 21:00, publicul din Constanța va avea ocazia să vizioneze o adaptare a uneia dintre cele mai renumite capodopere ale cinematografiei mute, realizată de Charlie Chaplin. Spectacolul, intitulat „Piciul”, este regizat de Halasi Imre și oferă o reinterpretare vibrantă și emoționantă a povestirii originale.

Despre „Piciul”

„Piciul” urmărește povestea unui regizor de film, care, pe platoul de filmare, își ține discursul angajaților atunci când primește o veste tristă. În mijlocul acestei situații, este întrerupt de un băiat care fuge de poliție și îl roagă să-l salveze, pretinzând că este tatăl său. Această poveste în ramă îmbină umorul caracteristic filmelor lui Chaplin cu elemente dinamice ale teatrului muzical.

Un spectacol pentru întreaga familie

„Piciul” se aliniază perfect în categoria „teatru de familie”, fiind accesibil atât copiilor de vârstă școlară elementară, cât și seniorilor, pentru care Charlie Chaplin reprezintă o nostalgie plăcută.

Informații despre bilete

Biletele pentru evenimentele din cadrul SEAS pot fi achiziționate conform următorului program:

  • Agenția de Bilete din Bd. Tomis nr. 97: de marți până duminică, între orele 14:00 – 21:00; luni: ÎNCHIS
  • Infopoint City Park Mall: de miercuri până luni, între orele 14:00 – 21:00; marți: ÎNCHIS
  • Casa de Cultură: conform programului instituției
  • La Spațiile de Joc: cu două ore înainte de spectacole
  • Online: Mystage.ro, Bilet.ro
Distribuie acest articol